Alla inlägg den 25 april 2012

Av Familjen Fällmer - 25 april 2012 10:52

Tiden går alldeles för snabbt, man hinner knappt med. Tycker nyss det var januari och vi var hemma i bebisbubblan. Nu är Malte tre månader, börjar upptäcka världen runtomkring och är en ganska kavat liten kille som fått redigt med muskler i rygg och nacke. Snart rullar han runt på golvet skulle jag tro. Han älskar när storasystrarna pratar och busar med honom och han följer dom med blicken när dom är i närheten. När han är glad är han världens goaste lille kille men han kan också ha en sjujäkla humör och då är han mindre rolig, haha.

Han är lite lik dom båda tycker jag beroende på vad han har för ansiktsuttryck.


Nu är det snart maj och om bara några veckor kommer vi att ha flyttat till Ärsta och till VÅRT hus! Vi planerar inredning för fullt. Köket är beställt och kommer att levereras under sommaren. Det blir några veckor i augusti som blir mindre roliga med renovering, men det kommer bli såå bra när det är klart! Jag och Erik längtar efter att ha utrymme för saker och ting och tjejerna tror jag är mest spända på att få egna rum.

Vi ha trivts i lilla torpet i Salom också men nu känns det alldeles för trångt. Vi försöker hitta på saker på helgerna för att slippa "kliva på varandra" i huset men som sagt, nu är det inte länge kvar...


Idag blir det ett ganska kort inlägg men jag ska försöka skriva lite mer frekvent här tänkte jag. Nu pockar Malte på min uppmärksamhet så det är bäst att gå.


So long!


/Mamma Mia

Ovido - Quiz & Flashcards